NIEUWS
 
Boottocht 2 juni 2014
geplaatst 3 juni 2014
 
Op maandag 2 juli was de jaarlijkse bootreis voor bewoners van Bronbeek en hun introducÚ's, aangeboden door de Stichting Vrienden van Bronbeek.
 

 

foto's Geertje tekst Hella

Om half 10 vertrokken we met 2 bussen richting de Rijnkade om aan boord te gaan van de 'Eureka' die ons naar Zutphen zou brengen. Het stralende weer hielp uiteraard nog eens extra mee aan de goede stemming en de ontvangst met koffie en gebak, life muziek aan boord en het mooie uitzicht deden daar nog een schepje bovenop.
Via de Rijn en de IJssel kwamen we in Zutphen waar tijd was voor een wandeling door de mooie binnenstad. Voor velen betekende dat een grote coupe ijs op een terras......
 

Na het uitstapje was het goed toeven met een drankje op het dek waarna we nog een paar rondjes bingo deden voor we aan het 4-gangen diner begonnen.

Voldaan en enigszins moe waren we rond 20.00 terug op Bronbeek. Het einde van een fantastisch mooie dag die voor een groot deel georganiseerd werd door Dick Esmeijer, waarvoor onze dank.
 

Meneer Jacob ging zelfs met de bootreis mee, ondanks dat hij de 3e juni heel vroeg moest opstaan ivm zijn reis naar viering D-Day Normandie.....

 

 

 

Jaaa inderdaad,  we zagen zelfs een dromedaris .....

 

 

 
 

 >>....voor alle foto's klik ........ hier.......<<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
Stichting Vrienden van Bronbeek
Koninklijk Tehuis voor Oud-militairen en Museum KTOMM Bronbeek 
     
mail: svvb@kpnmail.nl
                                                                    
SVVB
 
 
 
 
@ SVVB